VACATURE
Accountmanager / Verkoper buitendienst

Ben jij die vrouw of man die een passie heeft voor klantcontact én enthousiast wordt van het omzetten van wensen naar opdrachten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wij zoeken een Accountmanager / Verkoper buitendienst

 

Wie zijn wij

Hetebrij Prefab is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in houtskeletbouwelementen voor de woningbouw, waar kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke aanpak kernwaarden zijn.

Wij zijn trots op onze informele, maar professionele cultuur waar de lijnen kort zijn en waar iedereen de kans krijgt zichzelf te ontwikkelen. Werkplezier is bij ons een belangrijke factor voor succes. Daarnaast zijn wij ook trots op de producten die wij gezamenlijk maken en waarderen wij onze moderne en schone werkomgeving. Ons bedrijf staat voor duurzaam, veilig en gezond en dit symboliseert ook hoe het bedrijf omgaat met haar werknemers.

Prefab Houtskeletbouw een specialisme is dat vraagt om zowel technische kennis als adviesvaardigheden van de Accountmanager en is ervaring in houtskeletbouw zeker een pré, maar niet beslist noodzakelijk.

 

Welke talenten en vaardigheden zien wij graag:

Je hebt minimaal een bouwkundige opleiding op MBO-niveau en 5 jaar ervaring als accountmanager bij een aannemer of bouw gerelateerd bedrijf, met een gedegen netwerk bij aannemers en bouwbedrijven. Je bent gewend om klanten te bezoeken en hebt daarnaast voldoende ervaring met het maken van calculaties. Kennis van Bio Bases producten is zeker een pré!

Je passie voor technische productkennis is voelbaar en aanstekelijk. Jij bent iemand die eigenaarschap toont en de verantwoordelijkheid neemt voor je werk. Dat zorgt ervoor dat je het vandaag net even beter wilt doen dan de dag ervoor. Je hebt technisch inzicht en affiniteit met bouwen met hout. Je hebt goed ontwikkelde sociale en commerciële vaardigheden om contact te onderhouden met klanten en collega's.

Daarnaast neem je een actieve rol in de continue kwaliteitsverbetering van zowel product als proces.

 

Wat mag je van ons verwachten

  • Een veelzijdige baan met verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en afwisseling
  • In ieder geval een jaarcontract voor 40 uur, met uitzicht op een vaste aanstelling. 32 uur is bespreekbaar
  • Een brutosalaris tussen de € 4.000,-- - €5.000,-- per 4 weken, bij een full time dienstverband en afhankelijk van kennis en ervaring. 
  • Flexibele werktijden
  • Auto, telefoon en laptop van de zaak
  • Een goede en gedegen inwerkperiode
  • Na de inwerkperiode is gedeeltelijk thuiswerken bespreekbaar
  • De CAO Timmerindustrie is van toepassing

 

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je bellen met Aukje Braams of Patrick Looper, telefoonnummer 0561-790729.

Wil je solliciteren stuur dan je motivatie en CV naar personeelszaken@hetebrijprefab.nl