VACATURE
Ervaren Calculator / Verkoper binnendienst

Ben jij de vrouw of man die een passie heeft voor Houtskeletbouw en kun jij de wensen van onze klanten vertalen naar goede calculaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wie zijn wij

Hetebrij Prefab is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in houtskeletbouwelementen voor de woningbouw, waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke aanpak kernwaarden zijn.

Wij zijn trots op onze informele, maar professionele cultuur waar de lijnen kort zijn en waar iedereen de kans krijgt zichzelf te ontwikkelen. Werkplezier is bij ons een belangrijke factor voor succes. Daarnaast zijn wij trots op de producten die wij gezamenlijk maken en waarderen wij onze moderne en schone werkomgeving. Ons bedrijf staat voor duurzaamheid, veiligheid en gezondheid en dit symboliseert ook hoe het bedrijf omgaat met haar werknemers.

 

Prefab Houtskeletbouw is een specialisme dat vraagt om zowel technische kennis als adviesvaardigheden dus ervaring in houtskeletbouw is zeker gewenst.

 

Welke talenten en vaardigheden zien wij graag:

Je hebt minimaal een bouwkundige opleiding op MBO-niveau en aantal jaren ervaring als calculator bij een timmerfabriek of aannemer. Je hebt voldoende kennis van houtskeletbouw; kennis van Bio Bases producten is zeker een pré!

 

Je bent cijfermatig sterk en hebt goed technisch inzicht. Met andere woorden – je weet wat prefab bouwen inhoudt. Je affiniteit met bouwen met hout is voelbaar. Daarnaast hebt je goed ontwikkelde communicatieve en commerciële vaardigheden omdat contact onderhouden met klanten en collega's belangrijk is. Gestructureerd werken en nauwkeurigheid zijn belangrijk want jij bent degene die voor ons offertes opstelt, vertaalt naar de wensen van onze klanten.

 

Wat mag je van ons verwachten:

  • Een veelzijdige baan met verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en afwisseling
  • In ieder geval een jaarcontract voor 40 uur, met uitzicht op een vaste aanstelling. 32 uur is bespreekbaar
  • Een brutosalaris tussen de € 3.000, -- en € 4.000, -- per 4 weken, bij een full timedienstverband en afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Flexibele werktijden
  • Een gedegen inwerkperiode
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen en 7 atv dagen, 8,25% vakantietoeslag en een pensioenopbouw bij BPF bouw.
  • De CAO Timmerindustrie is van toepassing

 

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je bellen met Aukje Braams of Patrick Looper, telefoonnummer 0561-790729.

 

Herken je jezelf in bovenstaande en heb je de kennis en ervaring die wij zoeken, solliciteer dan direct. We nodigen je graag uit een kop koffie of thee te komen drinken. Je CV en motivatiebrief kan je sturen naar personeelszaken@hetebrijprefab.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.