VACATURE
Junior Calculator

Ben jij de vrouw of man die een grote rol wil gaan spelen bij de verdere ontwikkeling van ons bedrijf en onze projecten en hebt je een passie heeft voor Houtskeletbouw? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wie zijn wij

Hetebrij Prefab is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in houtskeletbouwelementen voor de woningbouw, waar kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke aanpak kernwaarden zijn.

 

Wij zijn trots op onze informele, maar professionele cultuur waar de lijnen kort zijn en waar iedereen de kans krijgt zichzelf te ontwikkelen. Werkplezier is bij ons een belangrijke factor voor succes. Daarnaast zijn wij ook trots op de producten die wij gezamenlijk maken en waarderen wij onze moderne en schone werkomgeving. Ons bedrijf staat voor duurzaamheid, veiligheid en gezondheid en dit symboliseert ook hoe het bedrijf omgaat met haar werknemers.

 

Welke talenten en vaardigheden zien wij graag:

Je hebt een bouwkundige en/of commerciële opleiding op MBO-niveau. Je bent leergierig, want we vragen geen enorme ervaring als calculator houtskeletbouw maar jij hebt de wens om dit specifieke vak te leren. Ook zien we graag je passie voor bouwen met hout terug.

 

Je bent communicatief en commercieel sterk, want jij bent straks degene die in gesprek gaat met onze klanten om zo hun wensen om te zetten naar een offerte. Je hebt cijfermatig inzicht want het maken van kostprijsberekening is een onderdeel van je functie.

 

Wat mag je van ons verwachten:

  • Een veelzijdige baan met verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en afwisseling
  • In ieder geval een jaarcontract voor 40 uur, met uitzicht op een vaste aanstelling.32 uur is bespreekbaar.
  • Een brutosalaris tussen de € 2.500, -- en € 3.500, -- per 4 weken, bij een full timedienstverband en afhankelijk van kennis en ervaring en met doorgroeimogelijkheden naar het salaris van een accountmanager.
  • Flexibele werktijden.
  • Een gedegen inwerkperiode en daar waar nodig een opleiding.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 7 atv dagen, 8,25% vakantietoeslag en een pensioenopbouw bij BPF bouw.
  • De CAO Timmerindustrie is van toepassing

 

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je bellen met Aukje Braams of Patrick Looper, telefoonnummer 0561-790729.

 

Herken je jezelf in bovenstaande en heb je de kennis en ervaring die wij zoeken, solliciteer dan direct. We nodigen je graag uit een kop koffie of thee te komen drinken. Je CV en motivatiebrief kan je sturen naar personeelszaken@hetebrijprefab.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.