VACATURE
Werkplaats Timmervrouw / man

 

Heb jij ervaring als werkplaatstimmervrouw/man en wil jij werken bij een specialist op het gebied van houtskeletbouwelementen, dan is dit de functie voor jou:

 

Werkplaats Timmervrouw / man

 

Wie zijn wie

Hetebrij Prefab B.V., gespecialiseerd in het produceren van houtskeletbouw elementen voor de woningbouw en utiliteitbouw, waar kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke aanpak de kernwaarden zijn.

 

Verder zijn wij trots op onze informele maar professionele cultuur waar de lijnen kort zijn en waar iedereen de kans krijgt zich te ontwikkelen.  

 

Wat zoeken wij

Vanwege sterke groei zijn wij op zoek naar Werkplaatstimmervrouwen en -mannen, die ons kunnen helpen bij de verschillende werkzaamheden, zoals het framen, isoleren, afmonteren en inpakken van de dak en gevel elementen.

 

Je hebt vmbo/mbo werk en denkniveau met een technische achtergrond. Je kunt tekeningen lezen, bent nauwkeurig en kennis van houtsoorten is wenselijk. Verder ben je resultaatgericht, kun je goed samenwerken ( omdat we in een team werken) en ben je stressbestendig, want het halen van de dagplanning is belangrijk.

 

Dit is wat je van ons kunt verwachten

Wij geloven sterk in werkplezier en dat kunnen we bieden door een vriendelijke, enthousiaste en informele werksfeer.

Verder een brutosalaris tussen € 1.800,-- en 2.700.-- per 4 weken, afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring. Verder zijn  o.a. een reiskostenvergoeding, 8,25% vakantietoeslag, pensioen, personeelskorting en een kerstpakket onderdeel van de arbeidsvoorwaarden. De CAO voor de Timmerindustrie is van toepassing.

Onze werkweek bedraagt 37,5 uur en de werktijden zijn maandag tm donderdag van 7 tot 16 uur en op vrijdag van 7 tot 12.45 uur. Pauzes inbegrepen.

Vind je, net als wij, plezier in het werk belangrijk en wil je deel uitmaken van een enthousiast team dat resultaatgericht te werk gaat, dan komen wij graag met jou in gesprek. Stuur je CV en motivatie naar personeelszaken@hetebrijbouw.nl ; voor vragen kun je contact opnemen met Aukje Braams 0561-480729 of 06 -30 96 64 59

.