VACATURE
Bouwmontage Medewerkers

Heb je ervaring met het plaatsen/monteren van houtskeletbouw elementen. Vind je buiten werken geen probleem en ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken, dan ben jij je juiste man/vrouw voor ons!

 

Wij zoeken enthousiaste Bouwmontage Medewerkers

 

Je gaat samen met een aantal collega's op de bouwlocatie houtskeletbouw elementen plaatsen/monteren, volgens de wensen en afspraken die gemaakt zijn met onze klanten.

Je hebt af en toe te maken met tijdsdruk omdat we met deadlines werken, dus soms moet je nog even door om het werk af te maken. Kwaliteit leveren staat bij Hetebrij hoog in het vaandel en is nauwkeurig en netjes werken een must. Eerst goed en dan snel!!

 

 

Wie zoeken wij?

Iemand met een bouwkundige achtergrond en VMBO/MBO (2) werk en denkniveau. Ook hebt je al ervaring in een soortgelijke functie en kennis van de diverse bouwmaterialen en HSB-elementen.

Verder vinden wij het belangrijk dat je klantvriendelijk bent, maar ook nauwkeurig, creatief en niet te vergeten resultaatgericht. Want de klus moet geklaard.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn Hetebrij Prefab; een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in houtconstructies. Kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke aanpak zijn onze kernwaarden. Wij zijn trots op onze informele, maar professionele cultuur waar de lijnen kort zijn en waar iedereen de kans krijgt zichzelf te ontwikkelen.

 

Wat bieden wij jou

 Een fijn bedrijf met leuke en betrokken collega's. We doen het nl. met elkaar!! Werkplezier is bij ons een belangrijke factor voor succes. En als je wilt, opleidingen om jezelf door te ontwikkelen.

Verder een gezellige, vrijblijvende vrijdagmiddagborrel, een bouwvak BBQ etc. Plus een aantal collega's die het leuk vinden om dingen te organiseren en die openstaan voor nieuwe ideeën.

 

Tot slot en niet onbelangrijk:

  • Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling voor 40 uur per week (startdatum in overleg);
  • Een functie in een (nog steeds) groeiend bedrijf met betrokken collega's en een goede werksfeer;
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Timmerindustrie
  • salaris tussen de € 1.800,-- en € 2.700 ,-- per 4 weken
  • 20 wettelijke en 5 bovenwettelijke vrije dagen en 7 ATV dagen
  • Pensioenregeling bij BPF Bouw
  • 8,25% vakantietoeslag
  • Reiskostenvergoeding (zelfs als je lopend komt!)

 Ben jij enthousiast geworden?

Stuur dan je sollicitatiebrief en CV vóór 15 januari aanstaande naar a.braams@hetebrijprefab.nl

Heb je vragen naar aanleiding van de vacature, neem dan contact op met Aukje Braams (personeelszaken) 0561-480729, 06-30966459 of mail naar a.braams@hetebrijprefab.nl