VACATURE
Verkoop binnendienst / Calculator m/v

Ben jij de verkoop binnendienst / calculator die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en wil je werken in een team met passie voor houtskeletbouw? Dan ben jij de juiste vrouw / man voor ons!

 

Wie zijn wij

Hetebrij Prefab is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in houtskeletbouwelementen voor de woningbouw, waar kwaliteit, betrouwbaarheid en een persoonlijke aanpak kernwaarden zijn. Wij zijn trots op onze informele, maar professionele cultuur waar de lijnen kort zijn en waar iedereen de kans krijgt zichzelf te ontwikkelen.

 

Wat zoeken wij

Je hebt een bouwkundige opleiding op MBO of HBO niveau en ervaring met calculeren. Ervaring als houtskeletbouw en/of bouw calculator is zeker een pre!

Verder ben je oplossingsgericht en praktisch ingesteld, maar ook leergierig, stressbestendig, nauwkeurig en niet te vergeten resultaatgericht. Je bent fulltime beschikbaar maar 32 uur is bespreekbaar                

 

Dit kun je van ons verwachten

Ons bedrijf heeft een vriendelijke, informele werksfeer met leuke en betrokken collega's. We doen het nl. met elkaar! Werkplezier is bij ons een belangrijke factor voor succes.

Je krijgt in ieder geval een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling, (startdatum in overleg) Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Timmerindustrie,

waaronder een salaris tussen de € 2.500,-- en € 4.000,- bruto per 4 weken, afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring. 20 wettelijke en 5 bovenwettelijke vrije dagen en

7 ATV dagen, een pensioenregeling bij BPF Bouw, 8,25% vakantietoeslag en een reiskostenvergoeding (zelfs als je lopend komt)

 

Hoe kom jij met ons in contact:

Wij ontvangen graag je CV een motivatie brief schrijven is niet nodig, wij gaan graag gewoon het gesprek aan.

Neem snel contact op en hoe, mag je zelf bepalen;

  • WhatsApps
  • Bellen
  • Emaillen

 

Contact persoon:

Aukje Braams (HR Manager) 06 - 309 664 59 of mail naar a.braams@hetebrijprefab.nl