Alles perfect op elkaar aangesloten

Onze werkwijze

Uw aanvraag

Na de offerteaanvraag werken wij een gespecificeerde calculatie uit op basis van de aangeleverde informatie. Wanneer u ons de opdracht gunt stellen wij een opdrachtbevestiging op en maken we een projectbouwplanning. Standaard hanteren we een minimale doorlooptijd van 6 tot 8 werkweken van getekende opdracht tot oplevering.

Voorbereiding & productie

Nadat de opdracht is getekend gaat onze tekenaar aan de slag. Het ontwerp wordt in detail (3-D) uitgewerkt. U ontvangt de tekeningen van ons als PDF of op verzoek in DWG-formaat. De tekenaar stuurt tevens de bouw in onze eigen werkplaats aan. Als de tekeningen zijn goedgekeurd dan zijn de onderdelen klaar voor productie. Wanneer de Prefab elementen klaar zijn worden ze zorgvuldig ingepakt en opgeslagen tot het moment van levering.

Transport

Als de assemblage kan starten worden alle elementen door onze vaste vervoerder naar de bouwplaats vervoerd. Standaard is de levering ongelost maar in overleg kan Hetebrij Prefab voor u lossen met een autokraan. U mag ook een eigen vervoerder inschakelen en de elementen ophalen bij de productiehal.

Montage

De montage kan direct starten na levering van de onderdelen. Hetebrij Prefab heeft een eigen montagedienst maar werk ook regelmatig samen met vaste montagepartners. Dit garandeert korte lijnen en een perfect op elkaar afgestemd bouwproces. U mag uiteraard ook zelf een montagebedrijf inhuren.

We kunnen op diverse manieren ondersteunen bij de montage van de elementen. We kunnen de volledige montage voor u uitvoeren of u geeft ons deelopdrachten. Dit laatste noemen wij bouwbegeleiding. Doordat onze vaste montagepartners veel ervaring hebben met de prefab-onderdelen van Hetebrij, kunnen zij snel en efficiënt bouwen óf ondersteunen bij de opbouw. Hebt u wel de mankracht maar niet alle kennis in huis om de assemblage zelfstandig uit te voeren, dan kunnen we u middels deze bouwbegeleiding helpen. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Onze montagepartners kunnen tevens aanvullende timmerwerkzaamheden aan de woning uitvoeren. Denk hierbij aan het aftimmeren van de buitenkant of het luchtdicht afplakken van de kap om de gewenste luchtdichtingsklasse te realiseren.

Contactformulier

* Verplicht veld